برای امتحان چگونه درس بخوانیم؟

امتحان نقطه‌ی عطفی در نشان دادن میزان موفقیت شما است. هرچند روش‌های موجود برای امتحان، نمی‌تواند گویای دقیق و واقعی از میزان اندوخته‌های علمی دانش‌آموز به حساب آید، اما ملاك مهمی تلقی می‌شود و به تبع آن نمره» نیز اهمیت خود را در این راستا به نمایش می‌گذارد.

اگر شما دروس خود را مرتب مطالعه كرده باشید فقط احتیاج به خواندن نكات مهم مبحثها را خواهید داشت و و به برنامه ریزی فشرده و منسجمی نیاز نخواهید داشت، در غیر این صورت یك برنامه‌ریزی كامل می‌تواند شما را در دستیابی به موفقیت، همراهی كند. لذا برای مواجهه با امتحان، می بایست برنامه ریزی كرد.

توجه به تاریخ امتحان و مدت زمانی باقیمانده تا آن زمان، مقدار بخش‌ها و فصول هر درس، رفع سؤالات و اشكالات موجود پیش از امتحان و انجام یك امتحان فرضی برای آزمودن اطلاعات خود، از اقدامات مقدماتی است كه می تواند در برنامه ریزی شما مدنظر قرار گیرد. پس از اینكه برنامه امتحانی را به شما دادند و از تاریخ آن آگاه شدید در اولین فرصت و بدون اتلاف وقت، برنامه مطالعه خود را تنظیم كنید. برنامه را باید طوری طرح كنید كه فرصت كافی برای مطالعه مستمر داشته باشید.

در بین ساعات مطالعه باید سه نكته را رعایت كنید:

  • زمانی را برای مرور نكته ها و جمع بندی مطالب خوانده شده، درنظر بگیرید زیرا هرچه بیشتر معلومات خود را مرور كنید بیشتر قادر به جذب مطالب جدید و نكات تازه خواهید بود.
  • زمانی (مثلاً ده دقیقه) را برای استراحت درنظر بگیرید، چراكه هرچه زمان پیش می رود، یادآوری مطالب خوانده شده به نحو رو به افزایشی، كاهش می یابد، مگر اینكه به حافظه خود استراحت منظم بدهید.
  • در برنامه ریزی خود چند درس مختلف اعم از عمومی- پایه (اختصاصی) را بگنجانید و یا حداقل بكوشید كه موضوع مطالعه خود را عوض كنید. زیرا خواندن یك درس خاص بیش از چند ساعت باعث خستگی خواهدشد.

نكات تكمیلی:

  • اگر در حین مطالعه خسته شدید، تنفسهای عمیق، راه رفتن در هوای آزاد و چند لحظه چشم برهم نهادن و به چیزی فكر نكردن، در برطرف كردن خستگی و فشار فكری شما موثر خواهد بود.
  • پس از اینكه چارچوب برنامه درسی خود را تنظیم و ساعتها و درسها را مشخص كردید فوراً شروع به مطالعه كنید و برای شروع به كار وسواس بخرج ندهید. فقط فوراً شروع كنید. هر فكر مزاحمی را كه به مغزتان خطور كرد با قاطعیت از خود دور كنید و به خود تلقین كنید كه آدم با اراده ای هستید.
  • در حین مطالعه، زیر نكات مهم خط بكشید و پس از پایان هر بخش، فرمولها و تعریفهای كلیدی و مهم را به صورت خلاصه در یك ورق كاغذ یادداشت كنید چراكه برای مرور دوباره، همین یادداشتها كافی هستند.
  • اگر در درسی ضعیف هستید نگویید آن درس سخت است. به همشاگردیهای خود نگاه كنید، كسانی هستند كه این درس برایشان سهل و آسان است و بالعكس درسی كه برای شما آسان است برای آنها مشكل است، پس به دنبال نقاط ضعف و اشكالات خوددر آن درس بگردید و اشكالات خود را با كمك دوستان و دبیرانتان رفع كنید.
  • اگر در طول روز به دلیل سهل انگاری و كم كاری موفق نشدید مطابق برنامه آن روز پیش بروید، به عنوان جریمه از وقت خواب خود بزنید و برنامه خود را به اتمام برسانید چراكه در غیر این صورت تمام برنامه تان دچار مشكل خواهد شد (چون شما برنامه تان را با توجه به روحیات، عادات و برنامه زندگی، میزان ضعف و قوت در دروس تنظیم كرده اید پس ااماً نباید وقت برای مطالعه كم بیاورید.)
  • قبل از اینكه فرصت كافی را از دست بدهید چنان مطالعه كنید كه در آخرین لحظات دچار پشیمانی و استرس نشوید. بعد از اینكه طبق برنامه عمل كردید و به روز امتحان نزدیك شدید باید سعی كنید چند ساعت قبل از امتحان دست از مطالعه بردارید و استراحت كنید. عاقلانه ترین راه، یك خواب راحت و استراحت طولانی در شب قبل از امتحان است. البته قبل از استراحت، یك نگاه جنگی و فوری به رئوس مطالب بیندازید و با اطمینان كامل از موفقیت خود و با اعتماد به نفس فراوان- كه حتماً به بهترین نحو از عهده امتحان برخواهید آمد- به استراحت بپردازید و روز بعد وارد جلسه امتحان شوید.
  • در سر جلسه امتحان نیز به خود قوت قلب دهید و تلقین كنید كه می‌توانید به تمامی سؤالات پاسخ دهید پس نام و مشخصات خواسته شده را بنویسید. آن گاه نگاهی سریع اما دقیق بر تعداد سؤالات و زمان داده شده و كیفیت سؤالات و بارم هر كدام بیندازید و سعی كنید ابتدا به سؤالاتی پاسخ دهید كه: اولاً مطمئن هستید خوب می دانید و ثانیاً بارم بیشتری دارند. دقت كنید سؤالها را كامل بخوانید، درست خواندن فعل جملات بسیار مهم است. بدون وقفه به سؤالات پاسخ دهید، البته خونسردی خود را نیز حفظ كنید. اگر جواب پرسشی را نمی دانید و یا فراموش كرده اید، دست و پای خود را گم نكنید؛ فقط یك علامت كنار آن بگذارید و به سراغ سؤال بعدی بروید. پس از پاسخ دادن به سایر سؤالات اگر وقت داشتید به آن سؤال برگردید.
  • سعی كنید با خط خوانا بنویسید، شكل‌ها را نیز با دقت رسم كنید.
  • اگر از ورقه پاسخ دیگری نیز استفاده كردید حتماً در روی برگه دوم اسم و مشخصات خود را بنویسید و همچنین برروی برگه اول نیز متذكر شوید كه برگه دوم دارد.»
  • اگر امتحان را زود تمام كردید مغرور نشوید و در دادن ورقه عجله نكنید چراكه اغلب بعد از خروج از سالن امتحان یادمان می آید كه یك تست را جواب نداده ایم و. پس با دقت سؤالات و جوابها رابررسی كنید شاید فاصله قبولی و ردی فقط یك صفر زیادی در ریاضی و یا علامت اشتباه (مثبت و منفی) در جبر و. باشد.
  • پس از مرور سؤالات و جواب‌ها با خیال راحت ورقه خود را به مراقبتهای جلسه امتحان بدهید.


اسامی دانش آموزان مدرسه نشر دانش قبول شده در دانشگاه

شهریه در مدارس آموزش از راه دور درسال 97-98 به صورت زیر دریافت می شود:

روش درست مطالعه کردن

برای امتحان چگونه درس بخوانیم؟

شهریه در مدارس آموزش از راه دور درسال 99-98 به صورت زیر دریافت می شود:

كنید ,امتحان ,برنامه ,كه ,مطالعه ,پس ,خود را ,و به ,سؤالات و ,پس از ,برنامه ریزی ,برای امتحان چگونه

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

تلاش برای افق های روشن تعميرگاه لوازم خانگي در تهران سردار شهید حسین دهنوی mikhakeiyellow Ž اندیمشک - گوگل زندگی سوی کمال gjmgjm یک هیچ فایل گرام